Om oss

Det här är vi

Nymålat är Skellefteås största måleriföretag som även är verksamt i Umeå. Ledningen besitter över 50 års erfarenhet från måleribranschen och med våra 50-talet målare kan vi erbjuda en bred palett av tjänster. Nymålats vd Johan Lindblom har varit med sedan starten 2005 när han jobbade på Sveriges största måleriföretag innan han rekryterades till det som skulle bli Nymålat. Sedan dess har vi stadigt växt i takt med att kunderna gett oss mer och större förtroende.



Sara Kulturhus, Norrlands universitetssjukhus, Ikea i Umeå, Komatsu, Noliahallarna, Skellefteå Kraft Arena – alla är det uppdrag som vi tagit oss an. Utöver det har vi satt färg på en rad västerbottniska hem.



Vi har alltid strävat efter att göra positiva avtryck – från första kontakten till sista penseldraget. Vi vet hur viktigt det är att lyssna på kunderna och anstränger oss för att ge rätt råd till de som efterfrågar det. Många uppskattar att vi är flexibla och kan växla upp när det behövs för att bli klar i tid. Det är en stor del i vår framgång tillsammans med det noggranna arbetet vi lämnar efter oss. Därför känner vi oss också trygga med att alltid ge två års nöjd-kundgaranti till våra uppdragsgivare.

Det är helt enkelt en färgklarhet för oss.