TAPETSERING/ FIBRITE

Tapetsering och Fibrite färg i Skellefteå

Tapetserare i Skellefteå

Image

Tapetsering

Att tapetsera om anses av många vara någonting som man med fördel kan göra själv men man glömmer oftast bort kosnaden för anskaffning av verktyg som behövs, det tidsödande underarbetet och inte minst rengöringen efteråt. Vi är en tapetserare som utför tapetsering och underarbete i alla typer av utrymmen.

Resultatet är beroende av underarbetet. Omsorgsfullt underarbete är viktigt för ett bra tapetseringsresultat. Grundregeln är att väggen skall vara torr, jämn och väl förankrad. ett dåligt underarbete syns inte förrän tapeten är på plats och då är det för sent. Vi har ett brett kunnande!

Fibrite

Image

Fibrite

Fibrite erbjuder ett smart alternativ till vanlig färg - en puts och färg som enkelt kan appliceras på så gott som alla invändiga underlag på väggar och i tak. Genom en snabb applicering, ett enkelt underhåll och lång livslängd blir effekten en förlängd underhållscykel.

Fibrites produkter är ekologiska, skapar/återskapar högsta brandskydd, är diffusionsöppna, mögelresistenta, okänsliga mot UV-ljus, smutsavvisande och enkla att ta bort fläckar på, bidrar till ljudreduktion och kan enkelt också fräscha upp ljudabsorbenter med bibehållen akustisk funktion.

Fibrites produkter appliceras snabbt med sprututrustning, har lång livslängd och erbjuder en mycket fördelaktig totalekonomi.

Lämpliga användningsområden

  • Sjukhus
  • Skolor
  • Kontor
  • Industrilokaler
  • Trapphus
  • Tvättstugor
Image

Måla? Lägga golv? Tapetsera?

Vi utför jobb år både privatpersoner och företag. Kontakta oss för råd och kostnadsförslag.

Hitta till oss

NyMålat AB
Industrivägen 30
931 44  Skellefteå

Kontakta oss

Image
© 2021 Nymålat AB. Alla Rättigheter Reserverade.