MÅLNING

Måleriuppdrag för privatpersoner och företag

Inomhusmålning

Image

Måla inomhus

Vi målar alla typer av ytor inomhus

Vi är ett måleri som har erfarenhet av hur man förbereder och målar alla typer av invändiga ytor och material som trä, gips, metall. Vi erbjuder målning av väggar, tak, lister, dörrar, fönster, möbler, rum, kök, badrum, källarutrymmen och garage.

Underarbetet är en viktig del för ett bra resultat men måleri är inte bara det ytskikt vi ser. Underarbetet är avgörande för hur helheten kommer att upplevas, och en stor del av målnings arbetet består av spackling och slipning. Ofta är det här man kan se skillnaden mellan ett bra och ett dåligt utfört arbete.

Utomhusmålning

Image

Måla utomhus

Färgen formar huset, skapar dess förhållande till omgivningen och betonar eller döljer olika delar. Färgen berättar också något om husets ålder, funktion och stil.

Den som en gång har färgsatt en fasad har nog upptäckt hur svårt det är. Färgen på huset blir inte som man tänkte sig, när man letade bland färgproverna och kombinerade ihop dem. Under rubriken Uppfattad färg får du hjälp med översättningen mellan färgprov och färdig fasad.

Både traditionen och naturens färger påverkar hur vi upplever färgen på det enskilda huset. Oavsett om man vill färgsätta traditionellt eller inte, finns traditionen och de traditionella färgskalorna som en mer eller mindre medveten referens. Detsamma gäller de färger vi ser i naturen omkring oss.

Olika byggnadsdelar ställer olika krav på färgmaterial och behandling. Fönstren är sårbara för angrepp av fukt och röta och samtidigt dyra att byta ut, så där är det extra viktigt att ta del av fackmannakunskap. Även vad gäller kulörvalet är fönstren viktiga detaljer, som kan förändra hela uttrycket hos en fasad.

Att måla på olika material kräver olika färgmaterial och målningsteknik, och även kulörvalet påverkas av vilket fasadmaterial det handlar om.

Industrimålning

Image

Industrimålning

Industrispecialist med goda referenser och erfarenhet av målning i industrimiljö.

Allt ifrån tomma lokaler till industrier i full produktion, all industrimålning sker med minimal störning av verksamheten dvs säga dag ,natt, helg. Det som passar verksamheten bäst. Välj själv!

Vi sprutar befintliga ljudskivor med bibehållen ljudreduktion som är väldigt kostnadseffektivt! Du slipper byta ut dom!

Industrimålning av takbalkar, ventilation och allt där tillhörande . Vi kan även erbjuda helt brandklassade system om så önskas, även återskapning av brandklassning.

Och som pricken över i:et så lägger vi fogfria golv med allt från sandbeläggningar (massagolv), självutjämnande till el-avledande beläggningar för alla typer av verksamhet Vi lämnar kostnadseffektiva fasta priser helt efter era önskemål.

Måla? Lägga golv? Tapetsera?

Vi utför jobb år både privatpersoner och företag. Kontakta oss för råd och kostnadsförslag.

Hitta till oss

NyMålat AB
Industrivägen 30
931 44  Skellefteå

Kontakta oss

Image
© 2021 Nymålat AB. Alla Rättigheter Reserverade.