GOLV OCH GOLVLÄGGNING

Fogfria golv för företag och privatpersoner.

Fogfria golv för företag

Image

Industrigolv

Fogfria golv för industri, handel och andra publika områden. Vi har golven för industrin, butikerna, handeln och andra utrymmen som kräver högsta kvalité.

Vi lägger fogfria golv i alla typer av lokaler och på olika underlag.Vi lämnar också allmänna råd om kvaliteter som är lämpliga för olika ändamål beroende på slitage färgäkthet och hållbarhet.

Industrigolven kännetecknas av slitstarka, hygieniska och lättstädade golv med hög termisk och kemisk resistens.

Golven är dekorativa med en stor flexibilitet i valet av färger och struktur. Passar utmärkt på ytor som utsätts för tung och intensiv trafik, till exempel inom verkstadsindustrin, kemiindustrin, pappers- och massaindustrin, livsmedelsindustrin och fordonstillverkningsindustrin samt på lagerytor och i truckgångar.

Massagolv

Vi lägger fogfria industrigolv med allt från sandbeläggningar (massagolv), självutjämnande till el-avledande beläggningar för alla typer av verksamhet. Vi lämnar kostnadseffektiva fasta priser helt efter era önskemål.

Fogfria golv för privatpersoner

Image

Golvläggning Skellefteå

Nackdelen med ett obehandlat betonggolv är att det suger åt sig vätska och olja som ger bestående fläckar. Dessutom kan golvet vara svårstädat. Det krävs alltid att man torkar upp oljefläckar och annat spill på en gång för att hålla golvet rent.

Med ett fogfritt härdplastgolv så slipper man tänka på dessa problem, t.ex. ett epoxigolv. Härdplast golv är täta,, vilket betyder att oljan inte kan tränga igenom beläggningen. De är också lättstädade och kemikaliebeständiga. De är också mycket slittåliga och slagbeständiga. Man kan tappa tunga verktyg utan att behöva oroa sig. Beläggningen har en mycket lång livslängd.

Måla? Lägga golv? Tapetsera?

Vi utför jobb år både privatpersoner och företag. Kontakta oss för råd och kostnadsförslag.

Hitta till oss

NyMålat AB
Industrivägen 30
931 44  Skellefteå

Kontakta oss

Image
© 2021 Nymålat AB. Alla Rättigheter Reserverade.